We zijn het best bereikbaar via e-mail of via het contactformulier.
Ook telefonisch kan je contact met ons opnemen. Gelieve er wel rekening mee te houden dat we tijdens sessies geen telefoons beantwoorden. Laat dan gerust je gegevens (naam, telefoonnummer) achter en we contacteren je zo snel mogelijk.
Geef ook gerust even mee wanneer jij het best (telefonisch) bereikbaar bent.
Wil je een afspraak boeken? Dat kan ook online.
Ben je reeds in begeleiding ? Dan kan je ook via het online cliëntenplatform contact opnemen.
Nee, wij werken steeds op afspraak. Er is geen vrije consultatie mogelijk.
Nee, je hebt geen voorschrift nodig van een arts, specialist of andere hulpverlener om je aan te melden. Je kan zowel op eigen initiatief als op verwijzing bij ons terecht.
De begeleiding vindt plaats in het Nederlands of in het Engels. Ook lezingen kunnen hetzij in het Nederlands, hetzij in het Engels verzorgd worden.
De praktijk gelegen op de eerste verdieping en er is geen lift aanwezig. Ze is dus helaas niet rolstoeltoegankelijk. Indien je dat wenst, kunnen we bekijken of een huisbezoek of online consult tot de mogelijkheden behoort.
Je kan zowel online sessies als sessies in persoon elektronisch betalen via je bankapp of payconiq.
Sessies die in persoon plaatsvinden kan je tevens cash betalen.
Binnen de geconventioneerde eerstelijnspsychologische zorg betaal jij enkel het remgeld. Dat wil zeggen dat je 11 euro (of 4 euro bij verhoogde tegemoetkoming) betaalt.
Wanneer je geniet van geconventioneerde zorg, kan je geen beroep meer doen op de terugbetaling vanuit je mutaliteit.
Kom je niet in aanmerking voor geconventioneerde zorg en/of doe je beroep op een therapeutisch traject buiten de conventie?
De meeste mutualiteiten voorzien in dat geval een (gedeeltelijke) terugbetaling van psychologische begeleiding of therapie. Je informeert er best naar bij het ziekenfonds waarbij je aangesloten bent.
Ook sommige ziekte- & hospitalisatieverzekeringen voorzien in hun uitgebreide aanbod een (gedeeltelijke) terugbetaling van paramedische zorg bovenop de terugbetaling door de mutualiteit. Informeer er naar bij je verzekeraar of je HR verantwoordelijke indien je verzekerd bent via je werkgever.
Tijdens je intakegesprek kan je bespreken met je therapeut wat jouw situatie is.
Conform het beroepsgeheim, heeft enkel je therapeut inzage in je dossier. Via het online cliëntenplatform heb jij eveneens toegang tot jouw dossier. Desalniettemin vinden wij samenwerking met andere hulpverleners erg waardevol en merken we op dat het de kwaliteit en continuïteit van zorg bevordert. Mits jouw geïnformeerde toestemming, overleggen we dan ook graag met andere betrokken zorgverstrekkers.
Nee, medicatie dient voorgeschreven te worden door een arts (huisarts, psychiater, specialist,...)